A webhely "sütiket" használ Részletek
teringette.hu_logo

Tanulj Java, C++ és Python programozást


Régóta szeretnél megtanulni programozni? De nem tudod hogyan vágj bele? Vedd fel velem a kapcsolatot és megtanítalak programozni a legnépszerűbb programnyelveken nálad, nálam vagy interneten keresztül.

A koronavírus járvány bebizonyította, hogy diákként, egyetemi hallgatóként és felnőttként is érdemes törekedni digitális képességeink növelésére. Diákoknak a matematika és egyéb reál tudományok elsajátításában is segít a programozás, hiszen nagymértékben fejleszti a logikát. A munkaerőpiacon is óriási előnyből indul az, aki jó digitális tudással rendelkezik. Ha szeretnél te is megtanulni programozni, hívj bátran!

Uzonyi Ádám vagyok mérnökinformatika szakos egyetemi hallgató. Lassan öt éve foglalkozom általános iskolás és gimnazista diákokkal. Több mint két éven keresztül dolgoztam Magyarország legnagyobb programozóiskolájában a Logiscoolban oktatóként, ahol játszva programoztunk gyerekekkel. Jelentkezz, hogy te is játszva tanulhass meg programozni. Ha elmúltál hat éves, de még nem töltötted be a százat, várom hívásod!

Mobil: +36308245419

Email: uzonyiadamm@gmail.com

Magánóra óradíja: 5 000 Ft / 60 perc

Oktatás párban: 8 000 Ft / 60 perc

Ezen kívül kiscsoportos órákra is van lehetőség kedvezményesen

Oktatás akár Szombaton, Vasárnap és hétköznap is

Uzonyi Ádám